Otseülekanne: rahvusvaheline küberkonfliktidele keskenduv konverents CyCon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tallinnas toimub kolmapäevast reedeni rahvusvaheline küberkonfliktidele keskenduv konverents CyCon, mis keskendub võimule küberruumis.

Postimees teeb üritusest otseülekande, konverents toimub inglise keeles.

Konverentsi avab president Toomas Hendrik Ilves ning esinejate hulgas on näiteks Thomas Rid (King’s College London), Martin C. Libicki (RAND), Mikko Hypponen (F-Secure), David E. Sanger (The New York Times) ja Jaan Tallinn (Future of Life Institute).

Käsitletavate teemavaldkondade hulgas on rahvusvaheline koostöö, NATO roll, tehnilised nõuded ja väljakutsed, küberkonfliktide olemus ja tulevik, infosõda, rahvusvaheline õigus ja regulatsioonid. CyCon toob igal kevadel kokku üle poole tuhande eksperdi kogu maailmast, kes esindavad valitsusi, eraettevõtteid ja ülikoole.

Konverentsi ajakava reedel

11:00 Jan Neutze, Microsoft

11:30 David Sanger, The New York Times, Avoiding Cyber Conflict Among Nations: Lessons from the Nuclear Age, the Cold War and the Drone Wars

12:00 Jaan Tallinn, Future of Life Institute

12:30 Lõpusõnad,NATO Küberkaitse Koostöö Keskuse direktor Sven Sakkov

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles