Sotsiaaldemokraatide peasekretäriks sai Kristen Kanarik (1)

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SDE peasekretär Kristen Kanarik
SDE peasekretär Kristen Kanarik Foto: SDE

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna üldkogul kinnitati uueks peasekretäriks Kristen Kanarik, kes asub ametisse 1. juulist.

«Üks tulevikku ehitav erakond peab olema suuteline reageerima kiirelt ja adekvaatselt, otsima ja leidma lahendusi Eesti inimeste muredele ning tegema seda vastavuses maailma kiire arenguga,» ütles värskelt valitud peasektretär Kanarik.

Ta lisas, et tugev Eesti, kus esmakohal on inimene ja inimväärikus, tuleneb juba meie endi vahel kokku lepitud põhiseaduslikest alusväärtustest. «Seisame selle eest, et meid nähtaks sellistena, nagu me oleme – tõelised põhiseaduse patrioodid.» 

Kristen Kanarik on töötanud nii justiitsministeeriumi avaliku õiguse osakonna kui ka justiitsminister Andres Anvelti nõunikuna. Ta on panustanud erakonnaseaduse arendamisse, eelkõige erakondade rahastamise avatusse ning võimalustesse teostada rahastamise üle kontrolli, tegelenud lobitöö uuringutega, analüüsinud valimisea langetamist ning osalenud aktiivselt valitsuse ümberkorralduse seaduse kirjutamisel. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles