Kolm meest sattusid avariidesse purjus peaga

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratsioon: Kollaaž Laura Kangur / Foto Urmas Luik, Ants Liigus

Eilse päeva jooksul tegid üle Eesti avarii kolm meest, kes alustasid sõitu joobes olekus. 

Esimene sellistest avariidest juhtus juba eile öösel kella 4.30 ajal Lääne-Virumaal Vihula vallas Võsu-Vergi-Sõeaugu maantee 1. kilomeetril. Alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta 26-aastane mees kaotas kontrolli sõiduauto Opel Vectra üle ja sõitis teelt välja vastu teetruupi.

Juht sai viga ja toimetati Rakvere haiglasse.

Kell 12.30 toimus järgmine liiklusõnnetus Järvamaal Türi vallas Türi-Arkma tee 14. kilomeetril. Alkoholijoobes 45-aastane mees kaotas kontrolli registreerimata mopeedi üle ning paiskus koos sõidukiga külili.

Liiklusõnnetuse tagajärjel toimetati Järvamaa haiglasse juhi taga istunud 66-aastane mees. Juht ega kaassõitja ei kandnud kohustuslikku kinni rihmatud motokiivrit.

Kella 19.02 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kopli 69B juures. Esialgsetel andmetel sõitis mööda Pelguranna tänavat liikunud alkoholijoobe tunnustega jalgrattur, 56-aastane Sergei, vastu eraldussaarel olevat liiklusmärgiposti ning kukkus.

Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles