Politsei otsib Viljandimaal kadunud 36-aastast Georgit

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib Viljandimaal kadunud 36-aastast Georgit.
Politsei otsib Viljandimaal kadunud 36-aastast Georgit. Foto: PPA

Politsei palub kaasabi selgitamaks täna öösel oma kodust Viljandimaal Karksi vallas lahkunud 36-aastase Georgi asukoha tuvastamisel, teatas Lõuna prefektuur.

Georgi lähedase sõnul lahkus mees oma kodust Karksi vallas Anija külas täna öösel ja ei ole senini tagasi tulnud. Mees on umbes 180 cm pikk ja täidlasema kehaehitusega. Tal on tumedad lokkis juuksed, habe ja vuntsid. Ei ole teada, millised riided mehel kodust lahkudes seljas olid ning on võimalik, et ta liigub paljajalu.

Politsei on koos mehe lähisugulasega läbi otsinud maja ümbrusesse jäävad metsatukad ja kõrvalhooned, samuti visuaalse vaatluse käigus kontrollinud lähedalasuvaid tiike. Küsitletud on naabertalude elanikke, kes kahjuks Georgit liikumas näinud ei ole. Kontrollitud on ka raviasutust, kus mees varem viibinud on ning alates kella 19-st on teda piirkonnas otsinud ka kopter, kahjuks tulemusteta.

Kõigil, kes on pildil kujutatud meest pärast tänast ööd näinud või oskavad anda täiendavat infot tema võimalikke liikumissuundade kohta, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112. 

Juhul, kui Georgit õhtu ja öö jooksul ei leita, palub politsei kõigil vabatahtlikel, kes mehe otsingutel osaleda soovivad koguneda homme (6.juuni) hommikul kell 7.30 Karksi konstaablijaoskonna (Pärnu mnt 8, Karksi-Nuia) juurde. Kuna piirkond on valdavalt kaetud metsaga, siis palume arvestada sellega riietuse ja jalanõude valikul. Kontaktnumber küsimuste korral on 52 42 761.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles