Valgamaal nõutakse maanteeameti kohalike büroode säilitamist

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ARK
ARK Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Valgamaa ettevõtjad ja omavalitsusjuhid nõuavad, et maanteeameti juhtkond loobuks plaanist sulgeda osa maakondlikke teeninduskeskusi, kirjutas ERRi uudisteportaal.

Automüüjate hinnangul looks reform suurte linnade firmadele olulise konkurentsieelise ja teiste piirkondadega võrreldes odavama riikliku teenuse ning maanteeameti büroo sulgemise järel peaks ka erafirmad töötajaid vähendama või tegevuse lõpetama.

Valga on üks linn, kus maanteeamet kaalub teenindusbüroo sulgemist või selle töö ümberkorraldamist, kasutatud autode müügiga tegelevaid ettevõtjaid ei lohuta maanteeameti selgitus, et e-keskkond võidab järjest enam populaarsust.

«Kui meil uued autod tulevad peale, on meil paratamatult vaja minna autoregistrisse ja need ette näidata,» selgitas OÜ Metron grupp juhatuse liige Tenno Kahr.

Maavanemate meelest võiks selliste reformidega oodata, kuni selgub terviklik riigireformi mudel ehk kohad, kus maakonnalinnades riigiteenuseid saab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles