Pinginaaber Anvelt ei pea Rauda läbikukkunud poliitikuks

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Anvelt, Mihkel Raud
Andres Anvelt, Mihkel Raud Foto: Mihkel Maripuu

Sotsiaaldemokraat Mihkel Raud teatas täna, et lahkub nii riigikogust kui ka poliitikast, tuues põhjenduseks, et ta on läbikukkunud poliitik. Sotside juhatusse kuuluv ja Raua pinginaaber riigikogus Andres Anvelt ei nõustu aga sellise enesekriitikaga.

«Ta on küll tubli enesekriitiline, aga ta on teinud head tööd näiteks kultuurikomisjonis, erakoolide asjus või erakonna valimiskampaania ettevalmistustes. Samuti on ta pidanud riigikogus säravaid kõnesid,» märkis sotsist poliitik ja lisas, et tema on Rauast alati heal arvamusel olnud. «Pigem on riigikogus teisi poliitikuid, kes on tõesti läbikukkunud,» lisas ta.

Anvelt ütles, et tema jaoks Raua otsus lahkuda poliitikast ja erakonnast ei tulnud üllatusena. «Kuna oleme riigikogus pinginaabrid ja mõned pingsad ööistungid on selja taga, siis oleme ka sel teemal pikalt vestelnud» lausus Anvelt Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles