Toots: olen valmis valitsust juhtima

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Toots
Jaan Toots Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Rahvaliidu peaministrikandidaadi, ärimees Jaan Tootsi sõnul on tema vaim valitsusjuhi ametiks valmis, juhul kui selline võimalus peaks talle tõepoolest avanema.

«Oma elulugu läbi arutades ja tagasi vaadates, olen ma enam-vähem kursis nii riigiametite kui ka majanduseluga,» ütles Toots ETV saates «Ringvaade», vahendas ERR Uudised.

Oma nõusoleku asuda valitsusjuhi kandidaadiks andis ta nädal aega tagasi, Tootsi sõnul helistas ta paljudesse Eesti piirkondadesse, uuris, milline on seal Rahvaliidu olukord ning andis oma jah-sõna.

Saatejuht Marko Reikopi küsimusele, mis on Tootsil kui jõukal ja hästitasustatud linnainimesel ühist maarahvaga, vastas saatekülaline, et ta on pärit Tartust ning enamik tema sugulasi elab maal.

«Nii et ma olen väga kursis ja tihti käin maal, ise elan ka mitte linnas, vaid momendil Keila-Joal,» lisas saatekülaline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles