«Olukorrast riigis»: ei ole kindel, kas Savisaar üldse tahtiski presidendikandidaadiks saada (2)

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna esimees Edgar Savisaar.
Keskerakonna esimees Edgar Savisaar. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Raadio 2 saates «Olukorrast riigis» ütles saatejuht Andrus Karnau, et tema hinnangul ei ole üldse kindel, kas Savisaar tahtiski ametlikuks presidendikandidaadiks saada, kuna teda oleks ees oodanud kurnav suvi kättesaamatu ametikoha nimel. 

«Ma ei ole päris kindel, kui palju ta tahtis selleks (Keskerakonna presidendikandidaadiks - toim) üldse saada sellepärast, et kui me võtame alusteadmiseks selle, et Savisaar ei ole nõus kunagi kaotama, siis mulle tundub, et nendel valimistel ei ole tal ju vähimatki lootust presidendiks saada,» arutles Andrus Karnau, vahendab ERRi uudisteportaal.

Karnau lisas, et kui Savisaarest oleks saanud ametlik kandidaat, oleks teda ees ootanud kurnav suvi, aga nüüd teeb töö ära Reps, kellest on kasu kokkuvõttes ka Savisaarele. 

Eile toimunud Keskerakonna volikogul valiti erakonna presidendikandidaadiks Mailis Reps, kes kogus 90 häält ehk 53 protsenti häältest. Savisaar kogus 78 häält.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles