Kallo keelevääratus pani kogu Keskerakonna volikogu naerust rõkkama (1)

Katriin Tralla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna volikogu.
Keskerakonna volikogu. Foto: Ardi Truija

Presidendikandidaati valima kogunenud Keskerakonna volikogul juhtus laupäeval humoorikas vahejuhtum, kui istungit juhatanud Kalev Kallo nimetas Marina Riisalu hoopis Mariina Savisaareks, keelevääratus pani kogu saali naerust rõkkama.

Keskerakonna presidendikandidaati valinud volikogu kuulas ära kandidaadi kandidaatide sõnavõtud.

Kandidaat Marina Riisalu kohal ei olnud, tema pöördumise luges ette Siret Kotka. Riisalu andis teada, et tema aeg alles tuleb, et ta loobub Keskerakonna presidendikandidaadiks kandideerimast ning et tema hinnangul on Keskerakonna parim kandidaat Edgar Savisaar.

Siret Kotka lõpetas ettelugemise, istungit juhatanud Kalev Kallo aga tänas Marina Savisaart kõne eest. Kogu saal pahvatas üksmeelselt naerma.

Veel lahkudeski arutati isekeskis, kas Kallo eksis Riisalu nimega meelega või kogemata. Riisalu järel sõna saanud kandidaat Edgar Savisaar lubas Kallo ettepaneku igatahes Marinale edasi anda.

Rohkem üksmeelt Keskerakonna volikogul laupäeval ei ilmutanud: 90 volikogu liiget oli arvamusel, et parim presidendikandidaat on Mailis Reps, 78 aga arvas, et parim on Edgar Savisaar. Lisaks Marina «Savisaar» Riisalule oli oma kandidatuuri Edgar Savisaare kasuks taandanud Peeter Ernits.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles