Rööv Tartus osutus poissmeestepeoks

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Ilmar Saabas

Postimehele teadaolevalt osutus info röövi kohta vääraks ning tegu oli vaid poissmeestepeo algusega.

Postimehega võttis ühendust väidetav "röövija", kes kinnitas, et tegemist oli pelgalt naljaga ning midagi kuritegelikku olukord endast ei kujutanud.

Politsei kontrollib veel üle kõik täpsemad asjaolud, kuid nüüdseks kogutud info järgi pole hetkel põhjust kuritegu kahtlustada. Nimelt ühendus politseiga BMW-d juhtinud mees, kelle sõnul oli Tartus aset leidnud vahejuhtum seotud poissmeestepeoga ning kellelegi nende korraldatud peigmeheröövist reaalset ohtu ei olnud.

Paneme inimestele südamele, et kui tegu on heatahtliku naljatembuga, tuleb ennetavalt mõelda võimalikele tagajärgedele. Mõistetavalt tekitab avaliku kohas relvataolise esemega vehkimine ja kellegi pagasiruumi panemine arusaamatuste kõrval ka hirmu ning õõnestab põhjendamatult meie kõigi turvatunnet. 

Postimehe toimetusse helistas täna hommikul pealtnägija, kelle sõnul maskides mehed kellegi eile õhtul auto pagasiruumi toppisid.

Pealtnägija sõnul andis ta nähtust teada ka politseile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles