Ansip ei välista siiski teist ametiaega volinikuna (1)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip
Andrus Ansip Foto: Lehtikuva / Scanpix

Euroopa Komisjoni volinik Andrus Ansip ei välista, et mõtleb kolme ja poole aasta jooksul ümber ning soovib siiski eurovolinikuna jätkata ka pärast esimese ametiaja lõppu.

«Kes seda teab,» vastas Ansip rahvusringhäälingu küsimusele, kas ta võib veel volinikukoha osas ümber mõelda, «ma naudin seda tööd väga ja minu meelest see töö, mida ma praegu teen, on väga huvitav ja ta on olnud ka tulemuslik.»

Tema sõnul on täiesti selge see, et ega ükski Euroopa Komisjoni volinik, kui ta jääb järgmiseks ametiperioodiks, ei saa endale sama portfelli, mis tal on esimesel perioodil.

Eelmisel nädalal ütles Ansip Vikerraadiole, et tema jaoks on see esimene ja viimane kord selles ametis ning rohkemale ta ei pretendeeri.

Täna selgitas Ansip, et selle intervjuu puhul tuleks meenutada konteksti. Ansip on presidendivalimiste kontekstis öelnud, et Reformierakond ei saa pretendeerida liiga paljudele olulistele ametikohtadele ning praegu on parteil olemas nii peaministri kui voliniku koht.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles