Lumi: uusi tulijaid on erakondades päris palju

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lumi.
Ott Lumi. Foto: Peeter Langovits.

Endise poliitiku ja suhtekorraldaja Ott Lumi hinnangul on praktiliselt kõikide erakondade valimisnimekirjades päris palju uusi tulijaid, kes võivad jõuda ka riigikokku.

Lumi ütles ETV saates «Terevisioon», et kaadrimanööverduste poolest paistab talle eriti silma Keskerakond. Samas on tema sõnul ka teiste suuremate erakondade nimekirjades esimese 25 hulgas uusi nimesid, kes võivad ennast suure tõenäosusega leida parlamendist, vahendas ERR Uudised.

Lumi nõustus, et valimisnimekirjas tagaotsa sattumine tähendab mõnes mõttes ka seda, et poliitiku tööga ei olda rahul. Samas rõhutas ta, et nimekirju vaadates peaks tähelepanu pöörama nii inimeste positsioonile üleriigilises nimekirjas, kui ka nende asetusele ringkondlikes nimekirjades - korraliku kampaaniaga võib tema sõnul ka ringkondlikust nimekirjast parlamenti saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles