Fotod: vaata, kuidas möödus Pühajärve Jaanitule esimene päev

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kümnes Pühajärve Jaanituli meelitas Otepääle tuhandeid pidulisi, kes said nautida festivali esimest päeva parimate Eesti artistide saatel.

Pühajärve Jaanitule esimesel päeval astusid pealaval üles Tanel Padar & The Sun, Koit Toome, Jüri Pootsmann, Karl-Erik Taukar, Cartoon ja 2 Quick Start. Rannalaval andsid peolistele hoogu DJ Keith Margus, DJ Marek Talivere, DJ Karma, Meisterjaan, DJ Marek Talivere, Suur Papa ja Puusepp & Haljaste.

Juubeliaasta Pühajärve Jaanitule teisel päeval astuvad publiku ette taas parimad artistid Eestist ja välismaalt. Pealava avab kell 19 ansambel Smilers. Lisaks astuvad pealaval üles Ott Lepland, Terminaator, Rumeenia lauljatar Inna ja õhtu lõpetab Shanon. Rannalaval hoiavad tuju üleval DJ Keith Margus, DJ Marek Talivere, DJ Karma, Puusepp & Haljaste, Põhja-Tallinn, Keven K ja Hispaania tantsumuusika superstaar Sak Noel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles