Autojuhi väsimus põhjustas avarii

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Võrumaal sõitis mees väsimuse tõttu autoga teelt välja vastu puud. Autosid, mis eile samamoodi vastu puud teekonna lõpetasid, oli aga kokku suisa neli.

Esimene liiklusõnnetus juhtus eile öösel kella 4.41 ajal Võru maakonnas Antsla vallas Oe külas Antsla-Haabsaare tee 5. kilomeetril. 49-aastane mees kaotas sõiduki Ford Ranger roolis väsimuse tõttu tähelepanu ja sõitis teelt välja vastu puud.

Juht toimetati Lõuna-Eesti haiglasse. 

Kella 8.51 ajal toimus järgmine liiklusõnnetus Harjumaal Anija vallas Jägala-Käravete maantee 29. kilomeetril. 71-aastane mees sõitis sõiduautoga Seat teelt välja ja vastu puud.

Juht ja sõidukis viibinud 70-aastane naine toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kella 13.23 ajal toimus liiklusõnnetus Tartus Raudtee tänaval Tamme staadioni kõrval. 30-aastane naine sõitis sõiduautoga Mercedes-Benz ML 420 vastu teeääres olevat puud ja liiklusmärki.

Juht ja sõidukis viibinud 6-aastane poiss toimetati kontrolliks Tartu Ülikooli kliinikumi.

Neljas liiklusõnnetus juhtus kella 15.50 ajal Lääne-Virumaal Sämi-Sonda-Kiviõli tee 13. kilomeetril. 56-aastane mees sõitis sõiduautoga Mitsubishi Pajero teelt välja ja vastu puud. Juht toimetati Ida-Viru keskhaiglasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles