Narkojoobes alaealised rippusid «selfie» nimel 14. korruse aknal

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadiku tänava munitsipaalmajad.
Raadiku tänava munitsipaalmajad. Foto: Hendrik Osula

Eile õhtul veidi enne kella 23 sai politsei väljakutse Lasnamäele, Raadiku tänavale. Teataja sõnul nägi ta, kuidas 14. korruse aknast ripuvad välja kaks inimest.

Politsei reageeris koheselt suurte jõududega, kartes, et inimeste elu on ohus. Vähem kui 10 minutiga kohale jõudnud politsei enam rippujaid ei märganud.

Politseinikud tegid kindlaks korteriakna ning käisid ukse taga. Korterit kontrollides tuli välja, et rippujate näol oli tegemist kahe alaealisega, kes tahtsid akna peal lahedat «selfiet» teha.

Mõlemal alaealisel tuvastati alkoholijoove ning narkojoobe kahtlus. Isikud peeti kinni, kellest üks viidi Wismarisse narkokontrolli, teine isik anti üle emale.

Ida-Harju politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Rainis Sinikas paneb vanematele südamele, et eestkostjad peaksid alati olema teadlikud, mida nende alaealised lapsed teevad. Seesugune tegevus on väga ohtlik ning tuleks mõelda sellele, kas hea pilt siiski on väärt oma elu kaotamist.

Politsei tänab teatajat, kes kiiresti telefoni haaras ning Häirekeskusesse helistas. Kui joobes noormehed oleksid uuesti aknast välja roninud, võinuks see väga traagiliselt lõppeda. Ükski fotolavastus ei ole väärt oma elu ohtu seadmist, toonitas politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles