2010. aasta populaarseimad nimed: Oliver, Rasmus, Sofia ja Sandra

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lapse ristimine
Lapse ristimine Foto: SCANPIX

2010. aasta populaarseimad poiste eesnimed olid Oliver, Rasmus ja Markus, tüdrukunimed jälle Sofia, Sandra ja Laura.

2010. aasta populaarsemateks eesnimedeks poisslastel olid: Oliver, Rasmus, Markus, Martin, Sander, Marten, Kaspar, Oskar, Robin ja Artjom ning tütarlastel Sofia, Sandra, Laura, Mirtel, Alisa, Maria, Lisandra, Polina, Milana, Anna ja Elisabeth, ütles siseministeeriumi pressiesindaja Elen Lukas Postimees.ee'le.

Regionaalministri käskkirjaga anti uus nimi 607 isikule ja maavalitsuse otsusega 585 isikule. Neist eesnimi 188, perekonnanimi 912 ning ees-ja perekonnanimi 92 isikule.

2009 registreeriti 966 nimemuutmist

Detsembri populaarseimad

Populaarsemad poiste eesnimed olid detsembris Martin, Oliver, Maksim, Marten, Aleksander, Sander, Daniel, Jaroslav, Joosep ja Kaspar. Tütarlastele pandi enim nimeks Maria, Emily, Kertu, Mia, Polina, Sofia, Alisa, Elisabeth, Laura, Annabel ja Karoliina.

Regionaalministri käskkirjaga anti uus nimi 9 isikule ja maavalitsuse otsusega 81 isikule, neist eesnimi 8, perekonnanimi 79 ning ees-ja perekonnanimi 3 isikule.

2009. aasta detsembris registreeriti 74 nimemuutmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles