Edgar Savisaar haigestus ja palus end esmaspäeval kiirabiga EMOsse viia (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar käis ka märtsis rongiga Moskvas.
Edgar Savisaar käis ka märtsis rongiga Moskvas. Foto: Jaanus Piirsalu

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar viibib Hundisilmal kodusel ravil, esmaspäeval palus ta end kiirabiga haigla erakorralise meditsiini osakonda toimetada.

«Ta arvas, et oleks mõistlik arstiga konsulteerida. Ma täna rääkisin temaga. Ta on mõned päevad kodus, aga ei midagi hullu ja varsti läheb jälle tööle,» ütles Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk.

Üle-eelmisel nädalal käis Savisaar Moskvas arstide juures. Taavi Pukk Savisaare Moskva reisi kohta täiendavat infot ei jaganud.

Postimehele teadaolevalt vaevavad Savisaart puuduva jala pärast fantoomvalud. Täpsemalt fantoomkülmetus. Kui ta käib tööl Keskerakonna kontoris, siis köetakse ruum tavapäratult kuumaks.

Südasuvel tervisega kimpus olev Tallinna linnapea kohalt kõrvaldatud Edgar Savisaar on käinud jala pärast konsultatsioonidel ja abilootuses nii Šveitsis kui ka hiljuti Moskvas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles