Venezuela politsei tabas Eesti päritolu ajakirjaniku ja ta kihlatu mõrvas kahtlustatavad

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venezuela politsei pidas kaks kahtlustatavat kinni
Venezuela politsei pidas kaks kahtlustatavat kinni Foto: Prensalternativa

Venezuela politsei lahendas Eesti päritolu ajakirjaniku ja tema kihlatu topeltmõrva, kaks kahtlustatavat on kinni peetud ja kolmandat otsitakse.

Ericka María Ares Luik (45) ja tema kihlatu, ärimees Kumar Prasad Bhat (41) leiti tapetult ja oma koduaeda ehitusprahi alla maetult möödunud nädalal.

Politseinikud leidsid Kumar Prasadilt varastatud punase Ford Mustangi Antonio José de Sucre kiirteel asuvalt restoranide alalt, kirjutab Prensalternativa.

Selles teos kahtlustatavatena peeti kinni Elin Jairo Antón Coa (24), hüüdnimega «kõhn» ja Víctor Alexander Castañeda Jiménez (23) hüüdnimega «paks». Politsei otsib veel kolmandat meest, Carlos Luis Trujillo Velásquez (28) alias «kana», kes oli Bhati äripartner.

Politsei sõnul tungisid need mehed Luige ja Prasadi majja kindla kavatsusega neid röövida. Kurjategijad peksid paari, sidusid nad kinni ja matsid veel elusalt aeda, nii et nad lämbusid. 

Surnukehad leiti möödunud neljapäeva, 23. juuni õhtul Venezuela põhjaosas Sucre osariigis Tres Picose piirkonnas asuva maja aiast ehitusprahi alt, käed kinni seotud ja kilekotid peas.

Juba mädanemise märkidega laibad leidsid Cumaná piirkonna inimröövi vastu võitlemise üksuse uurijad, kes märkasid ehitusplatsil anomaaliat.

Foto: Prensalternativa

Tapetute perekonnasõber Carmen Freites ütles portaalile NotiSur, et algul ei tundunud paari ootamatu kadumine kummaline, sest nad käisid tihti reisidel. Teine sõber rääkis aga, et Ares Luik kavatses kolida Eestisse elama, sest teda häiris järjest kasvav ebakindlus Venezuelas.

Välisministeerium kinnitas, et Ericka Ares Luik oli Eesti kodanik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles