Igor Taro saab Põlva maavanemaks (2)

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Taro
Igor Taro Foto: Erakogu

Valitsus nimetas endise ajakirjaniku ja Kagu-Eesti kogukonnaaktivisti Igor Taro (IRL) viieks aastaks Põlva maavanemaks.

Taro asub ametisse homsest.  

Riigihalduse minister Arto Aas tegi Igor Tarole ettepaneku asuda Põlva maavanema ametikohale ja Põlvamaa Omavalitsuste Liidu üldkoosolek toetas Igor Taro kandidatuuri.

Endine ajakirjanik Igor Taro astus Isamaa ja Res Publica liidu (IRL) liikmeks mullu mais pärast seda, kui oli märtsis ebaõnnestunult riigikogu valimistel IRL-i ridades kandideerinud. Taro saavutas parlamendivalimistel 1202 häälega Võru-, Valga ja Põlvamaal nimekirja teise tulemuse, kuid ei pääsenud riigikokku.

Märtsist 2015 kuni käesoleva ajani oli Taro Värska sanatooriumi turundus- ja kommunikatsioonijuht ning mullu oktoobrist ka Võrumaa Arenguagentuuri turismikoordinaator.

Igor Taro on töötanud ajakirjanduses 2002. aastast kuni 2015. aastani, sealhulgas ajavahemikus 2002 kuni 2006 Moskva korrespondendina AS SL Õhtuleht juures, aastatel 2006 kuni 2009 AS Postimees välistoimetuses, aastatel 2006 kuni 2015 ajalehe Setomaa peatoimetajana ning aastatel 2010 kuni 2015 Eesti Rahvusringhäälingus Aktuaalse Kaamera Võru- ja Põlvamaa korrespondendina.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles