Tallinna vanglat hakkab juhtima Hannes Liivak (1)

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue Tallinna vangla eskiis
Uue Tallinna vangla eskiis Foto: RKAS

Justiitsminister Urmas Reinsalu nimetas alates 1. oktoobrist Tallinna vangla direktoriks sisekaitseakadeemia justiitskolledži senise praktikajuhi Hannes Liivaku.

«Uue direktori ametiaega jääb uue Tallinna vangla valmimine ja selle protsessi tõrgeteta juhtimine, mis on suur väljakutse,» ütles Reinsalu justiitsministeeriumi teatel.

Sisekaitseakadeemia korrektsiooni eriala ning Tartu Ülikooli õigusteaduskonna lõpetanud Liivak (41) on töötanud vanglateenistuses alates 1997. aastast, mil ta alustas spetsialistina tööd toonase vanglate ameti juriidilises talituses. Aastatel 2000–2005 oli ta Harku vangla direktori asetäitja.

2005. aastal asus Liivak tööle sisekaitseakadeemia vanglaametnikke õpetava justiitskolledži direktorina ning alates 2011. aastast on ta sama kolledži praktikajuht. Ta on osalenud ka Gruusia, Moldova ja Kosovo vanglaametnike väljaõppesüsteemi arendamisel.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles