Video: Vaata, millised emotsioonid valdasid kuldmedaliste presidendi vastuvõtul

Katriin Tralla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

President Toomas Hendrik Ilves tunnustas täna Kadrioru roosiaias selle aasta parimaid koolilõpetajaid. Vaata videost, mis tunne oli medalistidel vastuvõtu kutse saada ning kui suurt pingutust nõuab medaliga lõpetamine.

Noorte sõnul oli presidendilt uhke tunne vastuvõtu kutse saada ning nii mõnelegi tuli see üllatusena.

Medalistidel oli hea meel, et kõik need pingutused end lõpuks ära tasunud olid. «Kui on ikka unistus see medal saada, siis tuleb endale kindlaks jääda – siis ei saa enam miski takistuseks olla,» ütles Tõstamaa keskkooli lõpetaja Laura. Vanalinna kariduskolleegiumi lõpetanud Kertu sõnul tuli tal kõik tööd õigeks ajaks ära esitada ning rohkem eriti pingutama ei pidanudki.

Tallinna Reaalkooli lõpetanud Laura sõnul on medaliga lõpetamise võtmesõnaks järjekindlus. «Ega 12. klassis 10ndat järgi ei õpi,» nentis neiu.

Tallinna Balletikooli lõpetas kuldmedaliga Marita, kes nentis, et medaliga lõpetamiseks tuli kahekordselt pingutada. «Matemaatika ja füüsika kõrvalt tuli õppida ka klassikalist balletti, modernset ja jazz tantsu, pilatest - kõik tuli jõuda ära teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles