Hukkunud piirivalvurid maetakse kolmapäeval

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PPA mälestab hukkunud piirivalvureid Renee Karku ja Tarmo Kammerit
PPA mälestab hukkunud piirivalvureid Renee Karku ja Tarmo Kammerit Foto: Eero Vabamägi

Voosi kurgus teisipäeva õhtul mereõnnetuses hukkunud piirivalvurid Renee Kark ja Tarmo Kammer maetakse kolmapäeval.

Teenistuskohustuste täitmisel hukkunud piirivalvuritele korraldatakse riiklikud matused. Meeste ärasaatmine on kolmapäeval kell 11 Tallinnast Kaarli kirikust, kirjutab Lääne Elu.

Läänemaa politseijuhi Andrei Taratuhini sõnul sõidetakse seejärel Haapsallu, kus Renee Kark maetakse samal päeval Haapsalu metsakalmistule. Tarmo Kammer tuhastatakse ja urn maetakse 21. augustil Rooslepa kalmistul.

Renee Kark ja Tarmo Kammer hukkusid merel patrullides teisipäeva õhtul Voosi kurgus. Juhuslik möödasõitja märkas kell 19.15 kaldast paari kilomeetri kaugusel töötava mootoriga kohapeal tiirutavat kaatrit ja andis sellest teada merevalvekeskusele. 

Pool tundi hiljem leidis ta ka paadi lähedalt veest esimese hukkunu. Teise hukkunu leidis Einbi liivade juurest veest piirivalveameti laev Valve.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesmendi sõnul ei avalikustata uurimise tulemusi enne järgmist neljapäeva. «Mõistame avalikkuse huvi ning avaldame vahekokkuvõtte uurimise hetkeseisust pärast hukkunute ärasaatmist,» ütles Leesment.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles