Teetööd ja rahvaüritused piiravad mitmel pool liiklust

Madis Vaikmaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur ummik Sõpruse puiestee ja Tammsaare tee ristmikul. Foto on illustratiivne.
Suur ummik Sõpruse puiestee ja Tammsaare tee ristmikul. Foto on illustratiivne. Foto: Martin Ilustrumm

Teetööd ja massiüritused toovad laupäeval mitmes Eesti paigas kaasa liikluspiiranguid, mistõttu tuleb autojuhtidel arvestada täiendava ajakuluga.

Maanteeinfo keskuse teatel on remondi tõttu liiklusele suletud Viimsi-Randvere teel asuv Ranna tee raudteeülesõit – ja seda laupäeval kella 5-st hommikul kuni esmaspäeval kella 5-ni hommikul. Ümber saab sõita Muuli tee kaudu, mida mööda toimub ka bussiliiklus. Teekond pikeneb ligikaudu 2,5 kilomeetri võrra.

Laupäeva hilisõhtul alates kella 23-st kuni pühapäeva hommikul kella 6-ni remonditakse Järveküla-Jüri maanteel Assaku viadukti all olevat 100-meetrist teelõiku. Ümbersõit on tähistatud kohalike teede kaudu.

Rõuge veepidu ja paadiralli sulgeb laupäeval kella 8-st kuni pühapäeval kella 10-ni liikluseks Võrumaal Rõuges oleva Rõuge-Kurgjärve-Haanja maantee 300-meetrise lõigu. Ümbersõit on korraldatud Käätso-Rõuge-Luutsniku ja Rõuge-Kurgjärve-Haanja maantee ning Rõuge rahvamaja tee kaudu. Teekond pikeneb ligikaudu 2,3 kilomeetri võrra. Liiklust korraldavad reguleerijad.

Ida-Virumaal asuvat Mustlaod läbival Tallinna-Narva maanteel kehtib tavapärasest madalam piirkiirus, sest teelt eemaldatakse ohtlikuks muutunud puud. Üks sõidurada on suletud ja liiklust korraldavad reguleerijad. Ligikaudne ooteaeg on 5 minutit.

Järvamaal Seidlas toimub laupäeval kella 7-15 laat ja seetõttu piiratakse küla läbival Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel kiirust ning kehtib ka peatumiskeeld.

Linnuse öömuusika tõttu on kella 18-st kuni südaööni kiirus piiratud Võrumaal Vastseliina–Meremäe–Kliima maantee Vana-Vastseliina lõigul ja Vana-Vastseliina–Panikovitsi maanteel Vana-Vastseliina lõigul. Parkida ei tohi kõrtsipoolsel teepoolel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles