Tartu kaarsillalt kukkunud 16-aastane trikirattur sai rängalt viga (21)

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Kaarsild.
Tartu Kaarsild. Foto: Sille Annuk

Laupäeva õhtul kukkus Tartus kaarsillalt alla sinna rattaga sõitma läinud trikirattur, kes sai raskelt vigastada.

Politsei sai teate õnnetusest kella 18.50 ajal, märkis Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Esialgsetel andmetel läks noormees üherattalise trikirattaga silla kaare peale Atlantise poolsest otsast. Olles sõitnud üle kaare ja lähenedes silla Raekoja platsi poolsele otsale, kaotas ta tasakaalu ja kukkus umbes nelja meetri kõrguselt alla. Kiirabi toimetas poisi raskes seisundis haiglasse.

Lisaks kaarelt alla kukkunud poisile oli sillal samasuguse trikirattaga ka tema sõber, kes jõudis silla teise otsa ning viga ei saanud. Kumbki poistest ei kasutanud kiivrit.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Indrek Koemetsa sõnul ei ole praegu veel teada, miks otsustasid noormehed sedavõrd ohtliku tee ette võtta.

«Sillakaarel ronimine on jalgsigi ohtlik, kuid seal ebastabiilse ja vilumust nõudva sõiduvahendiga liikumine, liiati veel kiivrita, on oma elu mõtlematult ohtu seadmine. Trikirattad ja oma oskuste demonstreerimine peab jääma selleks ettenähtud ja kohaldatud parkidesse, kus ennast ohtu ei seata ja ka siis peab ekstreemspordi harrastaja varustusse kuuluma kiiver,» sõnas Koemets.

Kommentaarid (21)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles