Veeteede amet sõidutas festivalirahvast Naissaarele (2)

Katriin Tralla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et laevade kontrollimiseks mõeldud kaatril EVA-019 ei olnud pühapäevaks midagi planeeritud, sai see festivalirahvale taksot teha. Taksoarve tuleb 300 eurot pluss käibe- ja sadamamaks.
Et laevade kontrollimiseks mõeldud kaatril EVA-019 ei olnud pühapäevaks midagi planeeritud, sai see festivalirahvale taksot teha. Taksoarve tuleb 300 eurot pluss käibe- ja sadamamaks. Foto: Eero Vabamägi

Kuigi Tallinna ja Naissaare vahet sõidab suviti liinilaev Monica, eelistas Naissaarel Nargenfestivali korraldav sihtasutus Lootsi Koda lasta kultuuriministeeriumil endale veetakso vastu saata. 

Kultuuriministeerium võttis palvet kuulda ja korraldas festivalil esineva näitetrupi Tallinnast saarele viimise. Selleks helistati ministeeriumist Eestis laevaliikluse turvalisust valvavasse veeteede ametisse ja paluti, et nad näitlejad saarele viiksid.

Pühapäeva õhtul astuski festivaliseltskond õnnelikult veeteede ameti laevakontrollimise kaatri pardalt Naissaare kaile, kaenlas eluks vajalikud kompsud ja õllekast.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles