Kultuuriministeerium nõuab ERM-ilt köögihanke kohta selgitusi (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Rahva Muuseumi uuel logol on Rakvere seelikutriibustik.
Eesti Rahva Muuseumi uuel logol on Rakvere seelikutriibustik. Foto: Tartu kõrgem kunstikool

Kultuuriministeerium palub Eesti Rahva Muusemilt (ERM) selgitusi seoses muuseumi juures tegutsema hakkava restorani köögisisustuse hankega, mida konkurendid on hinnanud liialt kalliks ja kallutatuks.

«Kultuuriministeerium on ERM-i ehitusprotsessi käigus palunud ERM-il kaaluda, kas muuseumil on otstarbekam opereerida restorani tegevust ise, või kaasata operaator erasektorist. Muuseumid on selliste otsuste kujundamises vabad, kuid peavad oma otsuste läbi tagama efektiivseima ja parima lahenduse muuseumile tervikuna,» teatas ministeerium sotsiaalmeedias.

Ministeeriumi esindaja lisas, et on palunud direktoril esitada seletuskiri ERM-i köögitehnika ja muude restorani avamisega seotud tarvikute hankeprotsessi kohta. «Seletuskirjas palume detailselt lahti kirjutada hankedokumendi koostamise protsess ning seotud isikud. Seletuskirja ootame 12. juuliks,» seisab teates.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles