Peaminister säutsub aktiivselt NATO tippkohtumiselt (4)

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas ja Barack Obama.
Taavi Rõivas ja Barack Obama. Foto: Ekraanitõmmis Twitterist

Peaminister Taavi Rõivas vahendab Twitteris järjepidevalt sündmusi, mis Varssavis toimuval NATO tippkohtumisel aset leiavad.

Kell 12 hakkas peaminister Taavi Rõivase antav pressikonverents Varssavis.

Ligi kolmveerand tundi tagasi teatas Rõivas, et õnnitles Islandi peaministrit selle eest, et nende meeskond oli jalgpalli Euroopa meistrivõistluste tõeline staar.

Rõivas märkis, et tänas tippkohtumisel ka Ameerika Ühendriikide presidenti Barack Obamat tema isikliku panuse eest meie julgeoleku tagamisse. Eesti ja USA suhted on tugevad ja lähedased, kinnitas ta.

Hommikul einestas peaminister aga üheskoos Euroopa liberaalidega.

Taavi Rõivas teatas pärast eilset kohtumist, et Eesti julgeolekus algas uus ajastu.

NATO liidrid kiitsid eile heaks rahvusvaheliste pataljonide paigutamise kõigisse kolme Balti riiki ja Poolasse. «NATO tippkohtumine kiitis heaks 1000-mehelise rahvusvahelise pataljoni paigutamise igasse Balti riiki ja Poolasse – neid juhivad USA, Saksamaa, Ühendkuningriik ja Kanada,» teatas Leedu presidendi pressiteenistus.

Viimased ettevalmistused enne tippkohtumist, taamal vestleb @MarinaKaljurand Türgi välisministriga. pic.twitter.com/EmCcUYwyTk

Täna keskendutakse NATO tippkohtumisel Ukraina konfliktile, Afganistanis ja Iraagis toimuvale ning Euroopa piiride kaitsele.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles