Päevaga said liikluses vigastada kaheksa inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikluses sai pühapäeval viga neli inimest, kes viidi haiglasse.
Liikluses sai pühapäeval viga neli inimest, kes viidi haiglasse. Foto: Kristjan Teedema

Eesti eri paigus esmaspäeval juhtunud kuues raskes liiklusõnnetuses said kokku vigastada kaheksa inimest, nende hulgas ka üks laps.

Esimene õnnetus juhtus kella 12.38 ajal Harjumaal Harku vallas Tabasalu alevikus Klooga maantee ja Lembitu tänava ristmikul, kus 25-aastane mees sooritas Ford Transitiga vasakpööret ja ei andnud teed talle otse vastu liikunud jalgratturile, 48-aastasele mehele, teatas siseministeerium BNS-ile. Kokkupõrke tagajärjel jalgrattur kukkus ja kiirabi viis Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Teine õnnetus juhtus kella 14.05 ajal Raplamaal Rapla vallas Purila külas Kose-Purila tee 35. kilomeetril, kus juhtimisõiguseta 30-aastane mees sooritas Volkswagen Caddyg tagasipööret, ei veendunud manöövri ohutuses ning pööras ette peateel liikunud Volkswagen Transporterile, mida juhtis 33-aastase naine. Kokkupõrkes viga saanud Volkswagen Caddy juhi viis kiirabi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse ning teises sõidukis viibinud kuueaastase tüdruku Tallinna Lastehaiglasse kontrolli.

Kolmas õnnetus juhtus kella 15.40 ajal Viljandis Kauba ja Tallinna tänava ristmikul, kus 20-aastane mees ja 17-aastane naine ei märganud, et mööduval teadmata sõidukil on puksiiris teine sõiduk ning alustasid ristmiku ületamist sõidukite vahelt. Mees astus nöörist üle, naine komistas nööri taha ja kukkus. Kiirabi andis mõlemale jalakäijale kohapeal esmaabi.

Neljas õnnetus juhtus kella 16.30 ajal Narvas Kangelaste prospekti ja Hariduse tänava ristmikul, kus 28-aastane naine ei andnud BMW X5-ga teed peateel jalgrattal liikunud 79-aastasele mehele ning toimus kokkupõrge. Kiirabi viis jalgratturi Narva haiglasse kontrolli.

Viies õnnetus juhtus kella 17.16 ajal Harjumaal Anija vallas Jägala-Kärevete 16. kilomeetril, kus alkoholijoobes 48-aastane mees sõitis Mazda 3-ga teelt välja. Kiirabi viis juhi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kuues õnnetus juhtus kella 19.59 ajal Lääne-Virumaal Väike-Maarja vallas Väike-Maarja - Simuna tee 9. kilomeetril, kus alkoholijoobes 36-aastane mees sõitis mopeediga teelt välja ja kukkus. Kiirabi viis viga saanud mehe Rakvere Haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles