Ilmateenistus andis kaheksale maakonnale hoiatuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Reedel liigub üle Eesti lõunast põhja aktiivne madalrõhkkond ühes vihma- ja äikesepilvedega, tsükloni ees puhub tugev kirdetuul. Ilmaolud võivad seega ilmateenistuse teatel üsna ettearvamatuks kujuneda.

Pöörisega koos levib üle Ida-Eesti soojem õhumass, kus päevamaksimumid võivad tõusta 25 kraadini, Lääne-Eestis on õhk aga tunduvalt jahedam.

Aeg-ajalt sajab vihma, mitmel pool on äikest ja tugevaid sajuhooge. Äikesepilve all on tugevaid tuuleiile.

Ilmateenistus andis eile õhtul esimese astme hoiatuse kõigile maakondadele. Täna õhtul kella 18.11 seisuga puudutab esimese astme hoiatus Eesti põhjaosa, täpsemalt kaheksat maakonda.

See tähendab, et ilm võib teatud olukordades olla ohtlik ning igaks juhuks tuleks jälgida edasist ilmaprognoosi (vaata ilmateenistuse hoiatuste kaarti siit).

Ilmateenistuse hoiatused kella 18.11 seisuga. Kollane tähendab esimese astme hoiatust ja roheline tähendab, et hoiatused puuduvad. Allikas:
Ilmateenistuse hoiatused kella 18.11 seisuga. Kollane tähendab esimese astme hoiatust ja roheline tähendab, et hoiatused puuduvad. Allikas: Foto: ilmateenistus
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles