Fotod: politsei otsib Pärnumaal juhtunud avarii pealtnägijaid

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuses osalenud Lexus.
Õnnetuses osalenud Lexus. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub abi eile Pärnumaal juhtunud liiklusõnnetuse asjaolude selgitamisel, kus põrkasid kokku vasakpööret sooritanud Volkswagen ja möödasõitu teinud Lexus.

Liiklusõnnetus juhtus eile kell 17.20 Tallinna-Pärnu-Ikla ja Valga-Uulu maantee ristmikul. Pärnust Ikla suunas liikunud sõiduauto Volkswagen juht alustas vasakpööret, aga samal ajal alustas vastassuuna kaudu üle kahekordse pidevjoone möödasõitu sõiduauto Lexus juht.

Kokkupõrke tagajärjel paiskus sõidukist välja 32-aastane naine, kes ei kasutanud nõuetekohaselt turvavarustust. Lisaks said sõidukis vigastada sõidukit juhtinud 31-aastane mees ja kaasreisija, 11-aastane neiu, kellel olid turvavööd kinnitamata.

Politsei palub kõigil, kes nägid õnnetust pealt või märkasid Läti numbrimärkidega Lexust varem liikluses, ühendust võtta politseiga aadressil kaire.konts@politsei.ee või numbril 5343 5613.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles