Irish Independent: 21-aastane eesti noormees on Nice'is jätkuvalt kadunud (1)

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rickardi otsimiskuulutus Nice'is.
Rickardi otsimiskuulutus Nice'is. Foto: SCANPIX

Nice’i ohvrite keskuses töötav ametnik ütles ajakirjanikele, et endiselt on kadunud kolm Euroopa innovatsiooniakadeemiast osa võtnud tudengit – ameeriklane, ukrainlane ja eestlane.

Varem oli kadunud ka teine 22-aastane eesti noormees, kes on nüüdseks üles leitud, vahendas Irish Independent.

Mõlemad eesti noormehed võtsid Nice’is osa Euroopa innovatsiooniakadeemiast ja on Tallinna tehnikaülikooli infotehnoloogia teaduskonna üliõpilased.

Euroopa innovatsiooniakadeemia Nice’i haru kommunikatsioonijuht Annie Seneard ütles, et kadunute hulgas on 20-aastane ameeriklane Nicolas Leslie Berkley ülikoolist, 22-aastane Kanadas elav ukrainlane Miša Bazelevskõi ja 21-aastane eestlane. Ameeriklane Nicolas Leslie on nüüdseks surnuks tunnistatud.

Välismeedia andmetel viibib haiglas jätkuvalt üks inimene, kelle isikut ei ole suudetud kindlaks teha. Samuti on seni tuvastamata 16 surnukeha.

Prantsuse ametivõimude andmetel sai neljapäeva õhtul Nice’i terrorirünnakus surma 84 inimest ja 202 vigastada. Haiglates viibib veel 85 inimest, kellest 18 seisund on kriitiline.

Välisministeeriumile teadaolevalt on Nice'i terrorirünnaku käigus saanud kannatada neli Eesti kodanikku, kellest kahe seisund on teada ning kahe seisundit Prantsusmaa ametivõimud täpsustavad.

Välisministeerium on ühenduses kannatanute lähedastega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles