Nice'i rünnakus said raskelt vigastada ka hukkunud Tatjana sugulased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

51-aastase Tatjana elu nõudnud Nice'i rünnakus said raskelt vigastada ka tema abikaasa ja lapselaps, kes viibivad praegu haiglas.

Tatjana veetis enne saatuslikku veokirünnakut Nice'is puhkust koos oma abikaasa ja kahe lapselapsega.

Tatjana Eestisse jäänud tütar Olga kirjutas mõned tunnid pärast veokirünnakut oma Facebooki seinale: «Kõik mu omad on seal…»

Juhtunule järgnenud päeval, 15. juulil kirjutas ta sotsiaalmeedias: «Mulle ei ole tarvis kaastundeavaldusi. Minu omad on elus. Otsin ema.»

Postimehe andmetel lendas Olga reede õhtul läbi Riia Nice'i, et jätkata oma lähedaste otsinguid.

Eelkõige soovis ta võtta oma hoole alla noorema tütre, kes ei saanud küll vigastada, aga viibis Postimehe andmetel võõras perekonnas. Olga isa ja vanem tütar olid sel ajal juba raskes seisus haiglas ja oma ema saatusest ei teadnud ta midagi.

Ööpäev hiljem, laupäeva õhtuks, ei olnud otsingud tulemust andnud ja Olga ei teadnud oma ema saatusest jätkuvalt mitte midagi.

Pühapäeval kirjutas üks Olga sõpradest tema Facebooki seinale, et Olga vanem tütar Sveta ja tema isa Valeri tulid haiglas teadvusele. «Olga sõnul näevad nad päris head välja ja nende enesetunne on enam-vähem. Ema jätkuvalt otsitakse,» kirjutas Olga Facebooki sõber.

Pärast seda postitust ei ole Olga Facebooki seinale rohkem uusi sõnumeid tulnud.

Perekonnaga lähedane inimene rääkis Postimehele, et haiglas viibival Valeril on raske ajupõrutus. Olga vanema tütre päästis surmast juhuslikult sündmuskohal viibinud võõras naine, kes lükkas lapse kihutava veoauto eest vastu promenaadi rinnatist. Tüdruk sai raske näovigastuse, samuti murdus tal roie ja puusaluu.

Perekonnale lähedase inimese sõnul on noorema tütrega kõik korras. Pärast rünnakut võtsid Valeri ja Tatjana naabrid ta oma hoole alla ja praegu on ta Nice'is koos oma ema ja onuga.

Olga on oma Facebooki profiilil märkinud, et ta on lesk.

Perekond on pärit Narvast, aga Olga on viimased paar aastat elanud Tartus. Tatjana abikaasa Valeri on sotsiaalmeedias kirjutanud, et ta elab koos oma naisega Saksamaal Düsselforfis. Teistel andmetel elasid ning töötasid Tatjana ja Valeri Nice'is ja saatuslikul õhtul olid sugulased neile külla sõitnud.

Venemaa peakonsul Marseilles Sergei Moltšanov ütles täna RIA Novostile, et tüdrukutel on Eesti ja Vene topeltkodakondsus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles