Nice’is viga saanud eesti noormees viibib reanimatsioonis (1)

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nice`i ohvrite mälestamine Pariisis.
Nice`i ohvrite mälestamine Pariisis. Foto: SCANPIX

Nice’i haigla reanimatsiooniosakonnas viibib praegu ravil eesti noormees Hans Joosep, kes sai linna rannapromenaadil Boulevard des Anglais raskeid vigastusi. Tema seisund on stabiilne ja pere on optimistlik.

«See üritus oli sel õhtul kogu Nice’i linna n-ö tõmbenumber. See oli selline noorte üritus, kus kõik tudengid olid väljas, ja oli arvata, et ta läks sinna,» rääkis Hans Joosepi endine klassivend Kaspar Kadrioru Saksa Gümnaasiumist. Hommikul rünnakust kuuldes üritas ta kohe sõbraga kontakti saada, paraku tulutult.

«Viimased viis päeva oleme Kaspariga aktiivselt Joosepit otsinud,» ütles ka Hans Joosepi endine paralleelklassivend Nikita. «Tunnen Joosepi pärast suurt muret. Olin temaga tihedas ühenduses veel samal päeval, kui see traagiline õnnetus juhtus,» nentis ta.

Reede õhtul hakkasid 22-aastase Hans Joosepi vanemad Riia kaudu Prantsusmaa poole sõitma. Nice’i jõuti laupäeva keskpäeval samal ajal kui konsul.

Nice’i haigla reanimatsiooniosakonnas viibiva poja seisund on isa Allani sõnul praegu stabiilne. «On paranemise märke ja olen positiivne ning kindlasti [poeg] paraneb, aga see võtab aega,» ütles ta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles