Eesti ärimees ulatas Nice’i ohvrite lähedastele abikäe (1)

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaal mälestati esmaspäeval neid, kes 14. juuli Nice`i autorünnakus elu kaotasid.
Prantsusmaal mälestati esmaspäeval neid, kes 14. juuli Nice`i autorünnakus elu kaotasid. Foto: SCANPIX

Tuntud eesti ettevõtja Viktor Siilats pakkus kõigile Nice’i terrorirünnakus hukkunud või kannatada saanud eestlaste perekondadele elamiseks linnas asuvat maja, mida nende firma välja rendib.

Erilised tänusõnad läksidki linna rannapromenaadil Boulevard des Anglais möödunud neljapäeval raskelt viga saanud 22-aastase Hans Joosepi isalt Allanilt teele ärimehele, kes pakkus kannatada saanute lähedastele Prantsusmaal peavarju.

Siilats ise ütles, et see on hea koostöö tulemus meediaga. «Teie teavitasite, et konsul on tulemas Nice’i ja meedias avaldati konsuli kontaktid. Siis oli mul võimalus ja ma võtsin konsuliga ise ühendust,» rääkis ta ja täpsustas, et tegemist on villaga, mida tema firma välja rendib.

Selgus, et juba samal laupäeva õhtul oli vaja Prantsusmaale sõitnud lähedastele öömaja leida.

«See on suur abi ja väga kena koht,» kinnitas Allan.

Ka hukkunud Rickardi vanemad saavad hotelli asemel Siilatsi pakutud majas peatuda. «Väga raske on sellist asja üle elada. Eriti raske hetk oli eile. Me olime koos, kui Rickardi…,» katkesid Hans Joosepi isa sõnad. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles