Tõenäoliselt pidi Domodedovo pomm plahvatama juba õhus

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskvas Domodedovo lennujaamas plahvatas pomm.
Moskvas Domodedovo lennujaamas plahvatas pomm. Foto: SCANPIX

Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) Moskva korrespondendi Krister Parise sõnul on viimane info selline, et tõenäoliselt pidi Domodedovo lennujaamas Moskvas plahvatanud pomm plahvatama juba õhus olevas lennukis, aga mingil põhjusel plahvatas alles pagasisaalis.

«Üldjuhul on Domodedovo lennujaamas ka skännerid, mis tunnevad lõhkeainet ära, ja see fakt, et asi seal juhtus, näitas, et pagas oli reisinud läbi õhu,» lausus Paris rahvusringhäälingu raadiouudistele, vahendas ERR Uudised.

Tema sõnul on kiirabiautodel keeruline kohale jõuda, kuna tipptunni tõttu on Moskva teed autodest ummistunud, kasutusel on ka helikopterid, kuid kuna vigastatuid on niivõrd palju, ei saa nende abil kõiki inimesi aidata.

Paris ütles, et praegu hakatakse reise teistele lennuväljadele suunama, esialgu jätkas aga lennujaam pärast plahvatuste toimumist töötamist.

Videoportaalis Youtube on juba üleval ka videolõik plahvatusejärgsest segadusest Domodedovo lennujaamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles