Tekimeeskond unustas mõned autod Kuivastus praamist välja lasta

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuivastu sadam.
Kuivastu sadam. Foto: Külliki Rooväli/Postimees

Eile õhtul juhtus Kuivastu sadamas kentsakas olukord, kui osa autosid unustati praamist välja lasta.

Sotsiaalmeedias ringleva info kohaselt unustas eileõhtuse Virtsu-Kuivastu liini meeskond autod alumiselt tekilt välja lasta. Üks reisija kirjeldas, kuidas praam jõudis juba taas Virtsu poole tagasi hakata sõitma, kui alles viga märgati.

Väinamere Liinid OÜ teenindusjuht Anu Hiiuväin selgitas, et kell 21.40 väljumine Kuivastust viibis umbes kümme minutit. Põhjuseks oli see, et alumisel sõidukite tekil olnud umbes 15 autot jäid õigeaegselt maha lossimata.

«Tegemist oli tekimeeskonna inimliku eksitusega, viga parandati kiirelt ja sõidukid pääsesid kaldale 10 minutit hiljem, kui oleks pidanud,» lisas ta.

«Kolmapäev on meestel kahenädalase töövahetuse viimane päev, ilmselt olid mõtted juba kodu ja puhkuse lainel,» sõnas Hiiuväin pressiesindaja vahendusel. Ühtlasi vabandas ta ettevõtte nimel tekkinud segaduse pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles