Sukles ei pääse Liblikule solvangute hüvitamisest

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 filmikaader ärimees Andrus Suklesest, kui ta käis Tullio Liblikuga kohut.
Kanal 2 filmikaader ärimees Andrus Suklesest, kui ta käis Tullio Liblikuga kohut. Foto: «Reporter»

Ärimees Andrus Sukles ei pääsenud kohustusest hüvitada oma endisele äripartnerile Tullio Liblikule tema solvamise eest ligi 640 eurot.

Kuna riigikohus ei võtnud 44-aastase Suklese kaebust arutusele, siis jõustus täna Tallinna ringkonnakohtu otsus, millega jäi varem Suklese kahjuks langetatud otsus jõusse, vahendas ERR Uudised.

Ringkonnakohus jättis mullu oktoobris jõusse sama aasta juulis langetatud otsuse, millega rahuldati 45-aastase Libliku hagi Suklese vastu ning mõisteti viimaselt välja mitte varalise kahju hüvitamiseks 10 000 krooni ehk ligi 640 eurot.

Liblik kaebas Suklese kohtusse, kuna too nimetas teda 2009. aasta sügisel Eesti Ekspressi veergudel ning ka mujal meedias alatuks limukaks, vargaks ja maltsaks. Liblik nõudis hagis Sukleselt moraalse kahju hüvitamiseks 200 000 krooni ehk 12 782 euro väljamõistmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles