Guntarsi kogemus: vabanesin alatiseks 45 (!) liigsest kilost

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stockholmhealth.com

„Tänu sellele võimalusele vabanesin 45 liigsest kilost! Päriselt, ma kannan nüüd XXL-suuruse asemel M-suuruses rõivaid!” räägib Guntars (46), kes vabanes üsna lihtsa võttega 45 liigsest kilost. Loe intervjuud Guntarsiga ja saad teada, kust saab tasuta toitumisspetsialisti nõu ülekaalust vabanemise kohta!

Kiirusta ja loo oma isiklik salenemiskava nüüd internetis – mine aadressile StockholmHealth.com!

– Milline oli sinu varasem salenemiskogemus?

Ma ei olnud kunagi varem proovinud saleneda. Ainult nii palju, et proovisin oma jõududega huupi valida ja süüa justkui tervislikumaid tooteid. Lootsin, et enam hullemaks asi ei lähe, aga kaal ei langenud, hoopis vastupidi, jätkas kohutavas tempos kasvamist.

– Miks sa otsustasid proovida Stockholmi dieeti?

Mul oli ülekaalu tõttu juba raske end liigutada. Isu oli ka selline, et vahel tundus, et võin absoluutselt kõik ära süüa. Võin öelda, et mind inspireeris mu tuttav, kes vabanes Stockholmi dieeti järgides eelmisel aastal 40 kilost. Ning ta näeb endiselt väga hea välja! Sain aru, et see on võimalus, kuidas tõepoolest saleneda!

– Kuidas toimus dieedi järgimine?

Alguses täitsin tasuta testi ja registreerusin programmi. See oli väga lihtne. Muidugi oli mul kahtlusi, kas mul see õnnestub, aga ma mõistsin kiiresti, et ma lihtsalt pean tegutsema. Olin üllatunud, et toitumiskava järgimine oli kerge – dieedis sisalduvad road olid lihtsalt valmistatavad, ei olnud mingeid eksklusiivseid tooteid, kõik oli meie poodides müügil.

– Millised olid Stockholmi dieedi järgimise tulemused?

Esimesed tulemused olid käes juba paari päeva pärast ja need muudkui üllatasid – nüüd on kadunud juba 45 liigset kilo! Ma kannan nüüd XXL-suuruse asemel M-suuruses rõivaid!

– Õnnitleme – oled vabanenud paljudest kilodest ja oma välimust tõepoolest muutnud! Mida sa soovitaksid teistele, kes tahavad ka saleneda?

Olen väga rahul sellega, kuidas Stockholmi dieet toimib! Enesetunne on suurepärane ja nüüd on palju energiat. Kui sul on probleeme ülekaaluga, siis on Stockholmi dieet tõeline päästja. Proovi ise ja sa näed, et see töötab!

Vajuta siia – Stockholmhealth.com – ning võta kaalus tervislikult!

Copy
Tagasi üles