Ilmateenistus andis üle Eesti tormihoiatuse (2)

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äike Kadrinas
Äike Kadrinas Foto: Kert Tamm

Riiklik ilmateenistus andis 12 maakonnale Eestis esimese taseme hoiatuse, mis tähendab, et ilm võib teatud olukordades olla ohtlik.

Eestis on täna vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab äikesevihma, sadu on kohati tugev. Äikese ajal on tuul puhanguline.

Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Õhutemperatuur on 23 kuni 27, rannikul kohati 20 kraadi.

Ilmateenistuse hoiatused kaardil. Roheline värv tähistab seda, et hoiatused puuduvad. Kollane värv tähendab esimese taseme hoiatust:iIlm võib teatud olukordades olla ohtlik. Arvesta sellega, kui sinu tegevus on ilmast mõjutatud. Jälgi edasist ilmaprognoosi.
Ilmateenistuse hoiatused kaardil. Roheline värv tähistab seda, et hoiatused puuduvad. Kollane värv tähendab esimese taseme hoiatust:iIlm võib teatud olukordades olla ohtlik. Arvesta sellega, kui sinu tegevus on ilmast mõjutatud. Jälgi edasist ilmaprognoosi. Foto: Riigi Ilmateenistus
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles