Galerii: Konservatiivne Rahvaerakond peab Pärnumaal suvepäevi

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond EKRE peab laupäeval ja pühapäeval Pärnumaal Varbla vallas Varemurru puhkekeskuses suvepäevi, kohale on tulnud 350 inimest.

Suvepäevade kava on eelkõige meelelahutuslik, kuid päevakavasse mahutatakse ka töisemaid arutelusid presidendivalimiste ja kohalike valimiste teemal.

«Kui meenutan meie erakonna eelmiste aastate suvepäevi, siis mulle teeb tõsist rõõmu, et meie organisatsoon kogu aeg kasvab ja aktiiv suureneb,» ütles suvepäevade avamisel erakonna esimees Mart Helme.

Helme sõnul on EKRE mõjukus jõudnud sinnamaale, et isegi kui parteist ei räägita, siis räägitakse või mõeldakse ikkagi tegelikult EKREst.

«Meie oleme need, kes ka hääletult suunavad eesti poliitikat ja varem või hiljem viib see murdepunktini, kus meie oleme need, kes riiki juhivad. Suur osa rahvast ootab, et riiki valitseksid juhid, kes on õiglased, rahva peale mitte sülitavad, rahva vara mitte kuritarvitavad, need kes on omad ja kes ei täida võõraste käske. Selle rolli täitmine ei ole kerge, aga kui me selle missiooni oleme võtnud, siis peame selle missiooni ka välja kandma. Ei saa meil olem hõlbus vastutuult purjetada, aga kõik, kes on natukenegi merd sõitnud, teavad, et ka vastutuult purjetades võib jõuda sihile,» ütles Helme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles