Kõrgema sõjakooli juhiks sai Erkki Roosnurm

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrgemat sõjakooli juhiks sai Erkki Roosnurm.
Kõrgemat sõjakooli juhiks sai Erkki Roosnurm. Foto: Kaitseväe peastaap

Major Tarmo Luhaäär andis täna kaitseväe ühendatud õppeasutuste ees toimunud tseremoonial kõrgema sõjakooli juhtimise üle major Erkki Roosnurmele.

«Minu tahe on jätkata kõrgemas sõjakoolis seni tehtud tööd ja hoida ning arendada neid põhimõtteid ja traditsioone, mis aitavad nii kaitseväe kui ka ühiskonna jaoks ette valmistada väärikaid ja professionaalseid ohvitsere,» ütles Roosnurm.

Major Erkki Roosnurm on õppinud aastatel 1997–1998 riigikaitseakadeemias, aastatel 1998–2003 omandas ta KVÜÕA kõrgemas sõjakoolis ohvitserihariduse ning aastatel 2007–2009 läbis keskastme kursuse.

Major Roosnurm on teeninud aastatel 2005–2007 kaitseväe juhataja käsundusohvitserina, aastal 2011 võttis ta sideohvitserina osa rahvusvahelisest sõjalisest operatsioonist Afganistanis. 

Aastatel 2009–2010 teenis major Roosnurm Kirde kaitseringkonna Viru jalaväepataljonis erinevatel staabiohvitseri ametikohtadel ning aastatel 2011–2015 Viru jalaväepataljoni staabiülemana. Enne kõrgema sõjakooli ülema ametikohale asumist õppis major Roosnurm Ühendkuningriigis vanemstaabiohvitseri kursusel.

Major Luhaäär jätkab pärast ameti üle andmist õpinguid vanemstaabiohvitseri kursusel Saksamaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles