Viimase kuue aasta kõige mustemad päevad Eesti liikluses

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuue aasta jooksul on Eestis juhtunud 30 vähemalt kahe hukkunuga liiklusõnnetust. Postimees pani surmavad kokkupõrked maanteeameti abil kaardile.

Kokku on suurtes liiklusõnnetustes (vähemalt kahe hukkunuga) surma saanud 74 inimest alates 2010. aastast. Klõpsa kaardil, et iga õnnetuse kohta täpsemalt lugeda - mis ilm sel hetkel oli, mis kell õnnetus juhtus ja kui paljud said viga.

Ida-Virumaal Aseri vallas Koogu külas hukkus laupäeva õhtul sõiduauto ja liinibussi kokkupõrkes kolm noort inimest, neist kaks sai surma sündmuskohal ja kolmas suri pühapäeva varahommikul haiglas.

«Politsei avaldab kaastunnet hukkunu lähedastele. Hetkel on veel vara öelda, mis traagilise liiklusõnnetuse põhjustas, aga praegustel andmetel on meil alust arvata, et BMW juht ei arvestanud oma sõidukogemustega ning kaotas vihmast tingitud libedal teelõigul järsult pöörates juhitavuse,» sõnas Ida prefektuuri operatiivjuht Andres Jaggo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles