Fotod: hüvasti, Superbus! (1)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinki laev Star toimetab täna õhtul Tallinnast Helsingisse kõik Superbusi punased kahekordsed bussid, mis alles hiljuti Eesti teedel vurasid.

Nimelt lõpetas Superbus juuli lõpus oma tegevuse. Kliendid said sellest teada 22. juulil saadetud kirjas. Nüüd, ligi kümme päeva hiljem võib Superbusiga lõplikult hüvasti jätta.

Enne, kui bussid täna kella 19.30 paiku Soome poole teele asusid, peeti veel lahkumispidu ning ühe bussi küljes lehvis leinalint.

Superbusi juhi Lauri Helke sõnul püüdis firma pärast 13. juuni kohtuotsust, mis käskis maanteeametil tühistada senised neile välja antud liiniload, ametiga läbi rääkida, et firma saaks alustada tegevust oma esialgse taotluse järgi. Kuid ametist öeldi neile, et nad peavad taotlema uued liiniload ning samal ajal jätkama sõitmist seniste järgi. «See on naeruväärne idee, sest sisuliselt tähendab, et me peaksime konkureerima iseendaga,» sõnas Helke samal päeval, kui klientidele oma tegevuse lõpetamisest teatati.

Klientidele, kes olid ostnud pileti augustis reisimiseks firma veebilehelt, maksti piletiraha täies ulatuses tagasi.

Loe lisaks: 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles