Briti lahkuv suursaadik Holtby sai skautide ühingu auliikmeks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti suursaadik Eestis Chris Holtby
Briti suursaadik Eestis Chris Holtby Foto: Karolin Lillemäe

Eesti Skautide Ühing nimetas peagi ametiaja lõpetava Briti suursaadiku Eestis Chris Holtby ühingu auliikmeks.

Augusti lõpus oma suursaadikutööd Eestis lõpetav Chris Holtby on kogu oma Eestis resideerimise aja olnud Eesti skautluse suureks toetajaks ning ta oli valitud ka Eesti skaudiorganisatsiooni patrooniks.

Tänuks mitmekülgse abi ja toetuse eest otsustas Eesti Skautide Ühing nimetada ta oma auliikmeks. Sellekohase tunnistuse ja nimelise skaudinoa ning Eesti rahvusvärvides skaudikaelaräti sai Chris Holtby kätte Aegviidus, kus reedel lõppeb üle nädala kestnud Eesti ja Briti skautide ühislaager.

Suursaadik oli laagrit külastamas, et katsumusena teha läbi ka laupäeval algava skautide poolt korraldatud ERNA matka kõrgseiklusrada, sõnas Eesti Skautide Ühingu peaskaut Kristjan Pomm.

Eesti Skautide Ühing on osa enam kui 40 miljonit skauti üle kogu maailma liitvast noorteliikumisest, mille eesmärk on läbi põneva tegevuse anda noortele võimalus enesearenguks ja toetada noorte sirgumist aktiivseteks kogukonna liikmeteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles