Video: teele vahele trügiva auto juht põhjustab liiklusohtliku olukorra (1)

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis

Mercedese sõiduauto juht põhjustas eile õhtul Ida-Virumaal suurel kiirusel teele vahele trügides liiklusohtliku olukorra ning oleks äärepealt kokku põrganud turvafirma G4S patrullautoga.

Vahejuhtum leidis aset eile õhtul kell 19.41 Kohtla-Järve ja Jõhvi vahelisel teelõigul.

Postimehe lugeja saadetud videost on näha, kuidas Mercedes sõidab suurel kiirusel mööda teepeenart ja pressib ennast teel sõitva auto ette. Samal ajal hakkab teisel sõidurajal sõitev G4Si patrullauto reastuma esimesele sõidurajale, mis oleks äärepealt lõppenud autode kokkupõrkega. Turvafirma auto juht jõuab viimasel hetkel reageerida ja kokkupõrke ära hoida.

Mercedes sõitis teele paremalt poolt kiirendusraja kaudu, kuid teele pressis ta end mitukümmend meetrit pärast kiirendusraja lõppu teepeenral sõites.

«Suure kiirusega kihutanud Mercedese rataste alt lendas meie auto pihta kive ja tolmu,» märkis video saatnud Postimehe lugeja.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles