Anni Arro arendab uut kohvikuprojekti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anni Arro
Anni Arro Foto: Arno Saar/ Õhtuleht

Tallinnas Solarises asuva kohviku Komeet avalikkusele suunatud näona tuntust kogunud kokandustegelane Anni Arro (27) peab heaks kohaks uue kohviku jaoks Telliskivi loomelinnakut Pelgulinnas.

Kokaraamatute autor ja hinnatud noorettevõtja Arro sõnul on tal sobivad ruumid kohvikule leitud, kuid kohviku täpsem avamisaeg sõltub rahalistest võimalustest, kirjutab ajakiri Naised.

Siiski algavad leitud ruumides peatselt sisetööd. «Kui kõik läheb väga-väga hästi, siis avame kevadel, aga kui kõik ei lähe väga hästi, siis võib-olla sügisel,» lisab mullu noore ettevõtja tiitli pälvinu.

«Eks risk on alati, see on ka majanduslikult kergemal ajal. Tuleb end aegadega kohandada,» leiab Arro uue koha menukusväljavaadete kohta.

Arrol on projektis äripartnerid, kellest täpsemalt ta praegu ei räägi.

Seda, et loomemajandusega tegelevates kohtades on popp kohvikuid avada, tõestab tänane sündmus Tartu, kus sealses loomemajanduskeskuses avatakse ametlikult mõned nädalad tegutsenud kohvik Cafe Bianca.

Söögikoha omanik on ettevõtja Michael Gallagher ja kohvikule on nime andnud kokk Bianca Lontras, kes pakub külastajatele toite erinevate rahvuste köögist.

Gallagheri meelest võiks Kalevi tänaval asuv kohvik meeldida teiste hulgas kunstnikele ja ettevõtjatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles