Reps, Helme ja Kallas toetaks presidendi otsevalimist, Nestor mitte (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu erakorralise seisukorra komitee liikmed pressikonverentsil, istusid presidendikandidaadid (vasakult) Siim Kallas, Eiki Nestor, Marina Kaljurand, Mailis Reps, Mart Helme ja Urmas Paet kõrvuti pika laua taga ja rääkisid Eesti tulevikust.
Nagu erakorralise seisukorra komitee liikmed pressikonverentsil, istusid presidendikandidaadid (vasakult) Siim Kallas, Eiki Nestor, Marina Kaljurand, Mailis Reps, Mart Helme ja Urmas Paet kõrvuti pika laua taga ja rääkisid Eesti tulevikust. Foto: Mailiis Ollino

Kuna presidendikampaania on Eestis kulgenud nii, nagu ootaks meid ees otsevalimised, kinnitas ka osa Pärnumaa omavalitsusjuhtidega kohtunud presidendikandidaate, et riigipead peakski Eestis valima rahvas ning vastav seadusemuudatus tuleks ära teha.

Pärnumaa omavalitsusjuhtidega olid kohtuma tulnud kõik presidendikandidaadid peale Allar Jõksi. Kuigi Reformierakond on oma kandidaadiks nimetanud Siim Kallase, olid kohal ka Marina Kaljurand ja Urmas Paet, vahendas ERRi uudisteportaal «Aktuaalset kaamerat».

Kandidaadid said end tutvustada ja vastata nii välispoliitilisi, üleriigilisi kui ka kohalikke teemasid puudutavatele küsimustele.

Vaata lähemalt ERR.ee videost!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles