Harjumaal otsitakse taga meest, kelle riided leiti kolm päeva tagasi rannast

Andres Einmann
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest

Politseinikud ja vabatahtlikud päästjad otsivad juba kolmandat päeva Kuusalu vallas nii maismaalt kui ka merelt meest, kelle riided leiti teisipäeva õhtul Hara rannast.

Politsei sai teisipäeva õhtul teate, et Harju maakonnas Kuusalu vallas Hara küla rannast leiti mehe riided. Teataja oli naine, kes ütles, et leitud riided olid tema 52-aastase abikaasa omad, ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Olja Kivistik Postimehele.

Kuna meest ei leitud lähedalasuvast suvilast ja telefonikõnedele ta ei vastanud, asusid politseinikud ja vabatahtlikud koos lähedastega meest kaldal ja kadumiskoha läheduses veest otsima. Kuna mees oli varasemalt käinud süstaga ka Hara saarel, siis kontrolliti ka saart ja selle ümbrust.

Kõikide päevade vältel kuni tänaseni otsiti meest nii maismaalt kui ka veest. Täna jätkavad otsinguid politseinikud kalda-alal ja vabatahtlikud merepäästjad otsivad vee pealt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles