Ridala vald noomis teeäärte raie tellinud ametnikku

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Ridala vallas eramaal omanike nõusolekuta teeääri võsast puhastada lasknud ametnik sai noomituse, kuid volikogu esimees leiab, et selline ametnik tuleks lahti lasta.

Jaanuari alguses teatas bussifirma juht vallavalitsusele, et nad ei saa Kõnnu teele koolibussi saata, sest teeäärne võsa kriibib bussi külgi, selgitas vallavanem Toomas Schmidt neljapäeval volikogule, kirjutab Lääne Elu.

Vanemmaakorraldaja Lea Saarkoppel tellis teeäärte puhastamise suusõnal, kirjalikku töövõtulepingut ei ole. Kümmekonna puu asemel lasi ta puhastada teeääri ligi 1,7 km ulatuses, sh eramaal, mille omanikega ei räägitud ega luba ei küsitud.

Niipea kui asi ilmsiks tuli, andis vallavanem 11. jaanuaril välja korralduse, mis sedastab, et Saarkoppelil ei olnud voli niisugust raiet tellida ja vallavalitsus selle töö eest ei maksa.

Vallavanem karistas Saarkoppelit 25. jaanuaril noomitusega. Maakorraldaja peab ajama asjad nii maaomanike kui ka töö tegijaga sirgeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles