Meediatähelepanu tabeli tipus on jätkuvalt Keskerakond

Liis Velsker
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna esimees Edgar Savisaar teatas Tallinnas rahvusraamatukogus peetud kõnes valmisolekust kandideerida presidendiks.
Keskerakonna esimees Edgar Savisaar teatas Tallinnas rahvusraamatukogus peetud kõnes valmisolekust kandideerida presidendiks. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Erakondade meediakajastus saavutas juulis sarnaselt varasematele aastatele aasta madalaima taseme, enim mainiti meedias Keskerakonda, mis on kuude lõikes juba peaaegu aasta olnud mainimiste edetabeli tipus.

Keskerakonda mainiit juulis 443 artiklis, järgnesid Reformierakond (404), Sotsiaaldemokraatlik Erakond (337) ning Isamaa ja Res Publica Liit (229), vahendas ERRi uudisteportaal enda tellitud monitooringufirma Meedius uuringut.

«Keskerakonna kajastusest moodustasid ligikaudu 40 protsenti uudised presidendivalimiste kohta, teised suurema kajastuse saanud uudised keskendusid Edgar Savisaare kohtuasjale, Yana Toomi Süüria lähetusele ning erakonna suvepäevadele,» märkis Meediuse analüütik Peeter Peet.

Ka Reformierakonna meediakajastusest moodustas ligi pool presidendivalimistega seonduv, teistest laiema kõlapinna saavutanud uudistest saab esile tuua Martin Kuke lahkumise riigikogust ja Tallinna Sadamat puudutavad teemad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles